fbpx

Möt Åsa Backman

Åsa är en av våra designers med silversmycken och läderväskor som fokus. Hon har bland annat skapat en rad innovativa smycken i serien ANDAS – de hjälper dig att stanna upp i vardagsstressen och påminner dig om att andas. Med smyckena kommer en ljudfil från skogen som du kan ladda ner till din mobil och som hjälper dig att få ro i själen. Frågan är om du kan vara utan ANDAS?


“Jag är den norrländska smyckedesignern som sedan 2007 arbetat med smyckestillverkning i olika material. Att designa och skapa smycken i silver är så naturligt för mig, det är fantastiskt och vackert att bära. Jag vill att alla mina smycken ska ha en mening och vara tidlösa och eftersom jag själv skapar och tillverkar alla smycken ska mina kunder alltid känna igen ett smycke från ALTI.“

“Jag har min atelje och silververkstad i Bosvedjan i Sundsvall. Min företag ALTI, som jag har byggt upp från grunden, är ett varumärke som står för unika, handgjorda, exklusiva och personliga smycken. ALTIs logga är format som ett hjärta, vilket genomsyrar tanken om att ha själ och hjärta med sig i allt man gör.
Hjärtat är format av bokstäverna ALTI vilka representerar mina barns två första bokstäver. Mina barn är min stora inspiration och glädje i livet och de ger mig lust att skapa.“

“Smyckena är tänka att passa alla och alltid och i Örnsköldsvik där jag är uppvuxen säger man inte “alltid” utan förkortar det dialektalt till “alti” därav blev företagsnamnet helt enkel ALTI“

Här kommer du till Åsas marknadsstånd

Related Articles

Möt Lena Brav

Som besökare på vår marknad är man verkligen bortskämd med utbudet – så många duktiga hantverkare! Se bara på Lenas unika silversmycken. Ett besök i…

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” så samtycker du till detta. Dataskydd- & cookiepolicy

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng