fbpx

Möt Charlotta Lagerberg-Thunes

I Charlottas serie av barnböcker träffar vi bland annat Poppe, ett fluffigt litet popcorn som hjälper barnet att utrycka sina känslor på ett kreativt sätt.

“Jag heter Charlotta och är utbildad beteendevetare.
Idag lever jag och verkar som författare och illustratör. Jag skriver barn- och vuxenlitteratur samt föreläser om sårbarhet m m. (I skrivande stund on-line föreläsningar!)

”Jag driver Lottas text och skrift med Popcornmannen Poppe- barnböcker och kreativt pyssel med kringprodukter, och när jag skapar för barnen är det viktigt för mig, att det är av god kvalitet. Min mjukis-nalle är både testad och giftfri, brickorna är miljövänliga i björkfaner och böckerna har ett viktigt budskap och innehåll med sig, där jag Poppe (som min sagofigur heter) läser sagor som berättar sig in i livet, läsa- tillsammans -böcker om känslor med kreativt pyssel i, för barn 0-9 år. Härliga kring-produkter som t ex mössor och målarböcker finns.

Mitt andra ben Lottas text och skrift / ART BY CLT
Lottas text och skrift- Böcker som vidrör själen belyser HSP, sårbarhet och skam m m. Det är en bokserie om Lovisa som fått så fint mottagande och jag har blivit korad och vunnit för mitt arbete med böckerna till årets driftigaste HSP två gånger om. Böckerna är vackert poetisk skildrade och mycket omtyckta. Den tredje boken i serien är på gång. ”

”Mitt andra ben Lottas text och skrift / ART BY CLT
Lottas text och skrift- Böcker som vidrör själen belyser HSP, sårbarhet och skam m m. Det är en bokserie om Lovisa som fått så fint mottagande och jag har blivit korad och vunnit för mitt arbete med böckerna till årets driftigaste HSP två gånger om. Böckerna är vackert poetisk skildrade och mycket omtyckta. Den tredje boken i serien är på gång.

Art by CLT
Jag skapar också efter mina akryl- och akvarellmålningar både närproducerade glas-underlägg och lyxiga sammetskuddar. De skapas i få exemplar och alla har eget namn och en djupare betydelse för mig.”

Här kommer du till Charlottas marknadsplats

Related Articles

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” så samtycker du till detta. Dataskydd- & cookiepolicy

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng