fbpx

Möt Jeanette Johansson

På en riktig hantverksmarknad hittar du alltid en duktig skräddare så även på vår marknad. Jeanette älskar färger och mönster och virkar gärna sommarglada alster som pläden ovan.

”I vackraste Västmanland sitter jag, en utbildad damskräddare som älskar att arbeta med händerna. Jag inspireras av färg och mönster och syr unika plagg efter egen design. Jag gillar även virka och massor av annat handarbete och hantverk. Att få skapa är balsam för själen/ Jeanette”

Här hittar du Jeanettes marknadstånd

Related Articles

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” så samtycker du till detta. Dataskydd- & cookiepolicy

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng