fbpx

Möt Lisa Lundberg

Lisa är född 1983 och uppvuxen i skogarna utanför Askersund. En konstnär och författare med förkärlek för svart humor och gotiska motiv. Hon har en fil.kand. i konstvetenskap och fördjupar sig gärna i kulturella begrepp, regler och motsägelser. Glödens pris är hennes debut som författare. QiBossa är hennes enskilda firma.

Här kommer du till Lisas marknadsstånd

Related Articles

Möt Agneta Brogren

Agneta är en av keramikerna på Hantverkarnas marknad. Hon tillverkar bland annat mjölksyrningskrukor. Perfekt för de som vill äta nyttigt, ta till vara våra svenska…

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” så samtycker du till detta. Dataskydd- & cookiepolicy

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng