fbpx

Möt Maria Elmersund

Maria designar framför allt unika armband och halsband som också går att beställa så att du får precis vad du vill ha. Kanske har du en favorit sten som betyder något speciellt för dig.

Mitt intresse är hantverk av olika slag men min stora passion är smycken och allt som hör till. Älskar att skapa smycken, titta på smycken och att äga rätt smycke.
Använder främst pärlor och halvädelstenar i olika material, färger och storlekar. Gillar hur de kan ge en känsla av lyx och personlighet till den som ska använda smycket.
Jag tillverkar inte så stort antal av varje alster, utan min tanke är att varje smycke ska kännas lite mer personligt och unikt för just den personen.


” Tar mer än gärna emot personliga beställningar om du har en egen tanke om ett smycke, val av pärla, färg eller storlek.
Det är en fantastisk känsla när man kan gå från idé och tanke till en färdig produkt. När jag gör ett smycke så utgår jag från mig själv och vad jag skulle vilja ha på mig just den dagen. Många smycken blir det och då jag verkar vara helt besatt av detta hantverk så kommer det nya kombinationer hela tiden.

”Passa på att titta runt bland mina alster och vem vet, kanske du hittar din egen favorit.”

Här kommer du till Marias marknadsstånd

Related Articles

Möt Lena Brav

Som besökare på vår marknad är man verkligen bortskämd med utbudet – så många duktiga hantverkare! Se bara på Lenas unika silversmycken. Ett besök i…

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” så samtycker du till detta. Dataskydd- & cookiepolicy

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng