fbpx

Välkommen till din virtuella marknad!

Värnamo marknad

Här i vår webbshop har hantverkare, konstnärer, författare och andra kreativa människor, som inte längre har tillgång till några riktiga marknader & mässor där de når sina kunder och säljer sina hantverk, skapat en virtuell marknadsplats för att ersätta de marknader och mässor som ställs in.

När marknaderna & mässorna öppnar upp igen kommer vi finnas här som ett alternativ där du alltid kan beställa av och handla av svenska hantverkare och andra kreativa utan att behöva trängas på marknader.

Här hittar du det mesta av vad som finns på en vanlig marknad – konsthantverk, tovat, virkat och stickat i alla former, textilt återbruk, mängder med handgjorda smycken, konst m.m., ja i stort sätt allt du finner på en marknad utom korv med bröd, donuts och en del annat som inte går att skicka hem till dig.

På Hantverkarnas marknad betyder dina köp mycket mer än bara en transaktion. Som kund stöder du oss småföretagare, många av oss har tvingats stänga igen våra marknadsstånd & butiker eller tillhör riskgrupper som måste stanna hemma. Att kunna sälja vårt hantverk ger oss en känsla av att kunna delta i samhället och minskar vår isolering och ger oss möjlighet att göra det vi älskar.

Här på hemsidan kan du läsa om flera av hantverkarna, konstnärerna och författarna, men många fler finns i webbshopen så glöm inte att besöka dem där. Välkommen till vår virtuella marknad!

Om du vill vara med och sälja dina alster, böcker, konsthantverk eller kurser och evenemang fyll i det här formuläret.

Related Articles

Möt Lena Brav

Som besökare på vår marknad är man verkligen bortskämd med utbudet – så många duktiga hantverkare! Se bara på Lenas unika silversmycken. Ett besök i…

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” så samtycker du till detta. Dataskydd- & cookiepolicy

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng