Välkommen till vår marknad!

Här i vår webbshopp har hantverkare, konstnärer, författare och andra kreativa människor, som inte längre har tillgång till några riktiga marknader där de når sina kunder och säljer sina alster, skapat en virtuell marknadsplats.
Här hittar du det mesta av vad som finns på en vanlig marknad, utom korv med bröd och en del annat som inte går att skicka hem till dig.
Dina köp betyder mycket mer än bara en transaktion. Som kund stöder du oss småföretagare, många av oss har tvingats stänga igen våra marknadsstånd, butiker, caféer, restauranger eller tillhör riskgrupper som måste stanna hemma. Att kunna sälja vårt hantverk ger oss en känsla av att kunna delta i samhället och minskar vår isolering och ger oss möjlighet att göra det vi älskar.
Om du vill vara med och sälja dina alster eller kurser och evenemang kontakta oss.

Hoppas vi träffas på marknaden!

Denna webbplats använder tekniska och tredjepartscookies för att tillhandahålla vissa tjänster. Om du fortsätter navigeringen kan du använda den. Dataskydd- & cookiepolicy

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng