fbpx

Möt Theresa Grimwade Cully

Theresas bröstsmycken i stengods och bröstaskar blir tillsammans fina presenter. Therese donerar en del av försäljningen till Bröstcancerfonden. När du handlar av Theresa stöder du både bröstcancerforskningen och hjälper en hantverkare som i år inte kan ställa ut på marknader och mässor

”Att arbeta med lera erbjuder så många möjligheter. Det finns flera sätt att arbeta med lera på, en uppsjö med glasyrer och flera olika bränntekniker. Jag ägnar mig mest åt skulptering. Havet och naturen inspirerar.
Tiden i verkstaden är ren återhämtning för mig.”

Min önskan är att mina alster ska sprida den glädje och lekfullhet som jag känner när jag skapar.”

Här kommer du till Theresas marknadsstånd

Related Articles

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” så samtycker du till detta. Dataskydd- & cookiepolicy

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng