fbpx

Möt Ann-Charlotte Fägerlind

Med Ann-Charlottes böcker med på resan kan du vara säker på att inte missa några av Sveriges många smultronställen vad gäller gårdsbutiker och caféer. Om du inte kan resa i sommar kan du alltid drömma dig bort och pröva på några recept från böckerna.

”Jag jobbar med de flesta tidningar och magasin i Sverige, där jag skriver samt fotograferar. En del av jobben har publicerats i Norge, Danmark och Tyskland. Jag jobbar även med mitt projekt ”En resa genom Sverige” genom att skriva och fotografera utöver frilansandet.”

”Det är en serie med böcker som jag fördjupar mig i de olika svenska landskapen och lyfter upp olika gårdsbutiker men även kaféer. Dessa böckerna har även fått pris två gånger i svenska måltidslitteraturen för bästa guide böckerna.”

Här kommer du till Ann-Charlottes marknadsplats

Related Articles