fbpx

Möt Ann-Charlotte Fägerlind

Med Ann-Charlottes böcker med på resan kan du vara säker på att inte missa några av Sveriges många smultronställen vad gäller gårdsbutiker och caféer. Om du inte kan resa i sommar kan du alltid drömma dig bort och pröva på några recept från böckerna.

”Jag jobbar med de flesta tidningar och magasin i Sverige, där jag skriver samt fotograferar. En del av jobben har publicerats i Norge, Danmark och Tyskland. Jag jobbar även med mitt projekt ”En resa genom Sverige” genom att skriva och fotografera utöver frilansandet.”

”Det är en serie med böcker som jag fördjupar mig i de olika svenska landskapen och lyfter upp olika gårdsbutiker men även kaféer. Dessa böckerna har även fått pris två gånger i svenska måltidslitteraturen för bästa guide böckerna.”

Här kommer du till Ann-Charlottes marknadsplats

Related Articles

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” så samtycker du till detta. Dataskydd- & cookiepolicy

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng