fbpx

Möt Joanna Daxell Vivien

Jag skapade den här marknadsplatsen för att ge en möjlighet för konstnärer & hantverkare, mathantverkare och kursarrangörer som skapar varor och tjänster och som tvingats isolera sig i hemmet pga risken att smittas av Covid19.

Marknadsplatsen driver jag som ett socialt (non profit) initiativ.
Jag har drivit ett café och bed & breakfast som jag nu tvingats stänga då jag bor i fastigheten tillsammans med min 86-åriga mamma som jag inte vill utsätta för smitta.

Jag är själv hantverkare och fotograf. Jag har tidigare haft marknadsstånd och webbshop där jag sålt mina egentillverkade chokadpraliner.

Gå till Joannas marknadsstånd


Related Articles

Möt Frida Forsén

Frida är vår första mathantverkare på Hantverkarnas marknad. ”Jag som startat och driver Värmdö pralin heter Frida Forsén och bor på en liten ö bland…

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” så samtycker du till detta. Dataskydd- & cookiepolicy

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng