fbpx

Möt Lena Brav

Som besökare på vår marknad är man verkligen bortskämd med utbudet – så många duktiga hantverkare! Se bara på Lenas unika silversmycken. Ett besök i hennes ”marknadsstånd” här på Hantverkarnas marknad är ett absolut måste.

”Bakom Unikt Silver finns jag, Lena Brav, och mitt intresse för silver har varit stort i alla år. För ca 8 år sedan hade jag tid och möjlighet att börja gå på kurs hos silversmed Maths Fridh och har fortsatt med det sedan dess.
Att tillverka mina egna smycken var roligt och gav mersmak. Nyfikenheten och viljan att lära blev större och större vilket resulterade i större kunskap och vidare utveckling. Den processen fortgår och tar nog aldrig slut.”

”Jag byggde upp en liten smedja hemma och smyckena blev fler och fler. Eftersom mina smycken är handgjorda finns det inte två smycken som är exakt likadana. Varje smycke är unikt.”

”Vänner och bekanta visade intresse för mina smycken och det spred sig som ringar på vattnet. De silverarbeten som jag tycker är roligast och mest stimulerande är när jag får tillverka specialbeställda smycken utifrån beställarens önskemål och design. Det blir ett unikt smycke som det bara finns ett av. Sådana specialbeställda smycken finns inte bara i Sverige utan också i Kanada, Storbritannien, USA, Frankrike och Belgien.”

Här kommer du till Lenas marknadsstånd

Related Articles

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” så samtycker du till detta. Dataskydd- & cookiepolicy

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng