fbpx

Möt Frida Forsén

Frida är vår första mathantverkare på Hantverkarnas marknad.

”Jag som startat och driver Värmdö pralin heter Frida Forsén och bor på en liten ö bland kobbar och skär långt ute i Stockholms skärgård. Där gör jag mina praliner och andra chokladprodukter för hand. 
Jag använder ekologisk fairtrade-choklad till mina produkter och ekologiska ingredienser i övrigt så långt det bara är möjligt. 

I min trädgård har jag stora, härligt solmogna björnbär som blir fyllningar i mina höst- och vinterkollektioner. Ur mitt körsbärsträd plockar jag saftiga röda bigarråer som jag kokar till marmelad och sparar till extra unika pralinaskar.
Ibland får jag handplockade hjortron och hallon från min mamma som jag också använder. Då kommer bären från Ångermanlands myrar och buskar, men eftersom de är så otroligt goda så får de plats hos Värmdö pralin ändå.
Allt det här tycker jag ger en extra dimension till chokladen. Hoppas du tycker det också.”

Här hittar du Fridas marknadsstånd

Related Articles

Möt Lena Brav

Som besökare på vår marknad är man verkligen bortskämd med utbudet – så många duktiga hantverkare! Se bara på Lenas unika silversmycken. Ett besök i…

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” så samtycker du till detta. Dataskydd- & cookiepolicy

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng