fbpx

Möt Margaretha Willbo

Margaretha tillverkar bland annat personliga tenntrådsarmband där hon väver in din hästs tagel i armbandet. Hon stickar också vantar med traditionella mönster.

”Jag bor på Lundal en liten ort i närheten av Smögen. Jag sysslar främst med att sticka, virka och göra tenntråds armband. Tillverkar armband med tenntråd och hästtagel på beställning. Det blir ett fint minne av en kär familjemedlem.”

”Har under sista året börjat konstruera egna mönster på vantar som jag stickar i 100% ull. Hantverk har alltid varit ett stort intresse, lärde mig sticka och virka i 6-års åldern och har sedan dess hållit på. Många är dom alster som familj och vänner fått under årens lopp! En del floppar har det också blivit men om man inte vågar prova något nytt lär man sig inget!”

”Jag har lyckan att kunna kombinera mitt stora intresse för hantverk med ett vanligt jobb.”

Här kommer du till Margarethas marknadsstånd

Related Articles

Möt Lena Brav

Som besökare på vår marknad är man verkligen bortskämd med utbudet – så många duktiga hantverkare! Se bara på Lenas unika silversmycken. Ett besök i…

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” så samtycker du till detta. Dataskydd- & cookiepolicy

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng