fbpx

Möt Catarina Schlager

Catarinas instagram är fyllt av blommor. Hon är blomsterkreatör men har valt ett mer hållbart material till sina sagostenar som hon dekorerar i glada färger och som inbjuder till fantasifulla berättelser.

”Jag målar sagostenar och förpackar dem i en handsydd påse. Naturmaterial är alltid spännande att arbeta med, eftersom inget blir exakt lika. Med mjuka, sandslipade stenar kommer känslan och med ett enkelt, kul motiv på sätter fantasin fart. Kreativitet är viktigt för att må bra och med mina sagostenar hoppas jag att barn och föräldrar får kreativa stunder tillsammans.”

”Jag är bor och är verksam i vackra Klagshamn, strax söder om Öresundsbron. Jag är blomsterkreatör/ dekoratör och skribent/redaktör i grunden, vilket gör att skapande och berättande är något jag brinner för.”

Här kommer du till Catarinas marknadsstånd

Related Articles

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” så samtycker du till detta. Dataskydd- & cookiepolicy

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng