fbpx

Möt Bodil Ahnoff

Nu kan du få trädgården full av små personligheter i form av Bodils många småfåglar. Ingen är den andre lik!

”Jag gillar att ha roligt medan jag skapar mina alster. Mina fåglar får växa fram och får sina uttryck efterhand som jag gör dem. Ibland styr leran själv, ibland speglas min dagsform eller någon mellanmänsklig upplevelse jag fått. Jag har en konstnärlig utbildning från bl.a. Konstfackskolan.”

”I mitt marknadsstånd hittar du unika designföremål för hem och trädgård. Personliga fåglar på armeringsjärn att sätta i rabatten är storsäljaren. Fantasidjur eller roliga fåglar på fötter att ställa i hyllan eller som kan titta fram någonstans i trädgården finns också. Ingen är den andra lik, alla med olika uttryck. Här hittar du den personliga presenten till en vän eller till dig själv.”

Här hittar du Bodils marknadsstånd

Related Articles

Möt Frida Forsén

Frida är vår första mathantverkare på Hantverkarnas marknad. ”Jag som startat och driver Värmdö pralin heter Frida Forsén och bor på en liten ö bland…

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” så samtycker du till detta. Dataskydd- & cookiepolicy

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng